На разпит в ДАНС е зам.-министърът на електронното управление Михаил Стойнев,

...
На разпит в ДАНС е зам.-министърът на електронното управление Михаил Стойнев,
Коментари Харесай

Зам.-министърът на електронното управление Михаил Стойнев е на разпит в ДАНС

На разпит в ДАНС е зам.-министърът на електронното управление Михаил Стойнев, написа 24 часа. Причината е абсурдът с кода на машините за вота, за който се разбра днес от отчет на Агенцията.
Прочетете още
Председателят Росен Желязков свика незабавен председателски съвет тъкмо преди да стартира изключителното съвещание на депутатите. Поканени бяха шефовете на безусловно всички парламентарни групи, а тематиката беше незнайна досега, в който водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов написа в своя фейсбук профил:

" Току-що излязох от председателски съвет в Народното събрание. Зам.-министър от квотата на ПП-ДБ е направил посягане над кода на машините за гласоподаване. "

Правителството на Денков би трябвало да подаде оставка неотложно поради пробива в националната сигурност, осъществен от негов почитан чиновник, сподели още Костадинов.

Веднага след случилото се политическата група на ГЕРБ-СДС организира изключително съвещание дружно с ръководителя на партията Бойко Борисов.

Междувременно на брифинг в Министерски съвет министърът на електронното ръководство Александър Йоловски отхвърли опцията за манипулиране на локалните избори посредством машините за гласоподаване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР